La Cellera de Ter

Segona edició de la Fira de Luthiers de la Cellera de Ter

Ja tenim aquí la segona edició de la Fira de Luthiers de la Cellera de Ter. El diumenge 17 de novembre de 2019, el nostre municipi es tornarà a omplir de luthiers, música i activitats relacionades amb el món de l’artesania musical.

La Fira de Luthiers és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i del Col·lectiu de músics de la Cellera de Ter que neix amb la intenció de casar dos àmbits: la música i la fusta, tots dos íntimament lligats a la vida del municipi i que, tot i que a primer cop d’ull semblen allunyats entre sí, troben, en l’ofici del luthier, un nexe comú: l’acurat treball artesanal dirigit a la construcció d’instruments musicals.

La fira comptarà amb la presència de prop d’una vintena d’artesans luthiers que hi mostraran i posaran a la venda guitarres, violes, violins, contrabaixos, violes de roda, mandolines, instruments medievals, cordes de tripa, bateries, instruments de vent i percussió, amplificadors, pedals, etc.

Els artesans luthiers estaran ubicats a diferents espais del poble, sempre en sales interiors, situades al voltant de la plaça de l’Església, on hi haurà el punt d’informació.

La fira comptarà també amb un seguit d’activitats complementàries com xerrades, concerts i un taller de construcció d’instruments per a infants que permetran acostar als especialistes i al públic en general al fascinant, i malauradament poc conegut, món de la luthieria.

Gaudim-ne!